Kontemplative åndelige øvelser

195,00 kr.
Kontemplative åndelige øvelser – En indføring i den kontemplative livsholdning og i Jesusbønnen
Katolsk Forlag, 2012, 370 sider
ISBN 9788792501189
Kristendommen har en lang og rig spirituel tradition, der bl.a. har udfoldet sig på retræter og i form af åndelig vejledning. For mennesket er skabt af Gud og for Gud. Dybt i sin sjæl tørster det efter Gud og længes efter en spontan og umiddelbar kontakt til ham.
Emneord
Katolicisme
Kristendommen har en lang og rig spirituel tradition, der bl.a. har udfoldet sig på retræter og i form af åndelig vejledning. For mennesket er skabt af Gud og for Gud. Dybt i sin sjæl tørster det efter Gud og længes efter en spontan og umiddelbar kontakt til ham. Denne bog er en hjælp til enhver, der ønsker at vandre denne vej. Den bygger på forfatterens årelange erfaring som retræteleder og åndelig vejleder. Han opererer med 10 'tider' (stadier) og behandler dem gennem en række typiske samtaler med retrætedeltagere, hvor enhver kan genkende sig selv og sine egne problemer.

Bogen er en praktisk og fleksibel vejledning til åndelige øvelser, som man kan gennemføre alene, og som både kan anvendes på egentlige retræter, hvor man tager væk hjemmefra, og på 'retræter i hverdagen' derhjemme.
I en tid hvor spiritualitet og mindfulness er på alles læber, er denne bog, der står på kristendommens faste grund, dobbelt aktuel.