På spring med Kierkegaard - E-bog

En dåseåbner i form af et filosofisk essay
Af
Eksistensen, 2017, E-bog, ePub, 160 sider

På spring med Kierkegaard gør det muligt at få overblik over og indblik i Kierkegaards tænkning. Bogen fungerer som en usædvanlig brugervenlig dåseåbner til den store tænkers forfatterskab.


E-bog


Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

99,00 kr.
99,00 kr.

Beskrivelse

Dét, at finde sig selv, kommer ikke af sig selv. Dette og meget mere slog teologen og filosoffen Søren Kierkegaard fast, da han brugte det meste af sit liv og flere tusinde sider på at skrive om selvforholdets betydning. De færreste finder det umagen værd at læse så omfattende et forfatterskab, men de fleste vil gerne følge hans tanker og bruge hans ideer.

På spring med Kierkegaard gør det muligt at få overblik over og indblik i Kierkegaards tænkning. I højt tempo springer vi med Kierkegaard fra kapitel til kapitel og gennem de afgørende livs- og eksistensfaser.
Det bliver en jagt efter vores eget selv, såvel som en jagt på sandheden, for de to forhold viser sig at hænge nøje sammen.

Bogen fungerer som en usædvanlig brugervenlig dåseåbner til den store tænkers forfatterskab, og den kan med stort udbytte betjenes af alle fra den nysgerrige konfirmand, over den (selv)søgende førstegangsforælder,
til den nyslåede pensionist.

Yderligere information ISBN: 9788741003122, 2 udgave, 1 oplag, E-bog, ePub, Eksistensen, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.