Pontius Pilatus

Af
Lohse, 2018, Indbundet, 458 sider

Da kejser Tiberius udnævner Pontius Pilatus til guvernør i Judæa er det et markant trin op ad rangstigen for den fremadstræbende embedsmand – og et muligt springbræt til endnu højere stillinger i den romerske administration. Udnævnelsen fungerer også som springbræt til Paul L. Maiers bibelhistoriske roman Pontius Pilatus.

299,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Sammen med sin hustru Procula sætter Pontius Pilatus kursen mod den fjerne romerske provins og tager ivrigt fat på opgaverne. Pilatus er dog uforberedt på de politiske og religiøse intriger, som venter ham i Judæa, og da det politiske klima i Rom også pludselig ændrer sig, truer det med at trække tæppet væk under ham og alt, hvad han har opnået.

Midt i det hele kommer Pilatus uforvarende til at spille en central rolle i retssagen mod jøden Yeshu Hannosri – en retssag, som sætter Pilatus'’ integritet på prøve, da han pludselig må vælge mellem at sende en uskyldig mand i døden eller sætte sit eget liv på spil.

Om forfatteren
Paul L. Maier er professor i oldtidshistorie. Han er uddannet fra Harvard University og forfatter til et stort antal bøger og artikler


Yderligere information ISBN: 9788756463737, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Lohse, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.