Sæt mål for dit sogn. Og nå det!

Total guide til bedre dialog med sognet / Leveres 6-7 dage efter bestilling
Af
BoD - Books on Demand, 2018, Hæftet, 192 sider

Hvordan får vi skabt dialog med det enkelte menneske i sognet? Hvordan sikrer vi, at denne dialog aldrig ender? Find svarene i denne bog, der giver praktiske anvisninger til, hvordan menighedsrådet effektiviserer sin kommunikation og dialog med sognet; uanset om kommunikationen sker gennem pressearbejde, annoncering, breve, tryksager, kirkeblade, plakater, hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, e-mail, sms, telefon eller personlig kontakt. 

299,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Sæt mål for dit sogn. Og nå det! hjælper menighedsrådet med at lægge strategi og til at prioritere indsatsen i sognet, så menighedsrådets knappe ressourcer bliver anvendt mest hensigtsmæssigt i forhold til, hvad der tjener sognet og folkekirken bedst.

Sæt mål for dit sogn. Og nå det! er den totale guide til bedre dialog med sognet. Takket være forfatterens mangeårige erfaring som kommunikationsrådgiver for erhvervslivet og aktive deltagelse i menighedsrådsarbejdet som menighedsrådsmedlem, rådgiver og underviser kombineres en skarp og aktuel viden om strategi og kommunikation med en dyb forståelse for menighedsrådets praktiske dagligdag.

»Jeg håber, at alle menighedsråd vil benytte den viden og de redskaber, som denne bog bidrager med.«
- Søren Abildgaard, Formand for Landsforeningen af Menighedsråd. 


Yderligere information ISBN: 9788743001195, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, BoD - Books on Demand, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.