SamtaleRum

SamtaleRum

Eksistenssamtaler for voksne i folkekirken
Af
Eksistensen, 2018, Hæftet, 116 sider

Læs uddrag af bogen her

I teori og praksis kommer bogen med bud på, hvordan folkekirken kan imødekomme interessen for eksistentielle spørgsmål.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

268,00 kr.

* Påkrævede felter

268,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

‘Samtalen er truet’ lyder det fra tid til anden. Vi ses mindre og ringer sjældnere til hinanden. Vi kommunikerer til gengæld i stigende grad på sociale medier, sms’er og chatter i skriftlige samtalerum.

SamtaleRum insisterer på, at vi fortsat taler sammen om livet ansigt til ansigt. Fordi eksistensen ikke kan vendes tilstrækkeligt dybdegående i et opslag eller i en one-liner.

En god samtale kræver tid, nærvær og frugtbare rammer omkring en gensidig udveksling af fortællinger, tanker og spørgsmål. Folkekirken kan og bør til enhver tid udgøre en sådan frugtbar ramme, og eksistenssamtalen er da også historisk set en uløselig del af folkekirkens DNA.

Bogen er et forsøg på at adressere den stigende interesse for og måske endda længsel efter den gode samtale om eksistentielle spørgsmål. Et forsøg foretaget på en ny tids præmisser, og med særligt fokus på mødet med den kirkefremmede.

Bogen rummer både en teoretisk indføring og en praktisk anvisning på og redskaber til afholdelsen af eksistenssamtaler.


★★★★

Materialet ligger grydeklart til brug. Det er både relativt kort og helt klart. Det er ikke altid håndbøger er sådan, og så tror jeg, metoden virker.

- Kristeligt Dagblad

Yderligere information ISBN: 9788741005324, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.