Sigurd fortæller Bibelhistorier - Koralbog

340,00 kr.
Danmarks Kirkelige Mediecenter, 2010, 156 sider
ISBN 9788776126322

Sigurd fortæller Bibelhistorier - Koralbogen indeholder spillesatser for klaver og orgel til 26 bibelske sange af Sigurd Barret. Der er både nodesatser og becifringer og satser for børnekor. Stilistisk spænder sangene vidt. De er små ørehængere for børn og tilsammen giver de et godt billede af det kristne grundbudskab. Desuden indeholder bogen Fadervor-sangen for blandet kor. Satserne passer med det tilhørende korhæfte og en sangbog, der inderholder alle sangene og alle satser er udarbejdet, så de både tilgodeser den mindre øvede og den erfarne akkompagnetør. 

Sigurd fortæller Bibelhistorier er et stort projekt og består af en række udgivelser, hvori du kan gå på opdagelse i Bibelens univers. Sigurd Barrett fortæller 24 af sine yndlingshistorier, som kun han kan: Uhøjtideligt, gribende og hylende morsomt. 
Her kan du læse og høre om Babelstårnet, Jonas og hvalen, Noas Ark, De ti bud, julen, påsken, pinsen og andre spændende højtider og fortællinger.

Projektets øvrige udgivelser består af: Sigurds egen børnebibel og dvd med 24 bibelske fortællinger, en CD med 26 helt nye sange, lydbog, Snapperdukker, tre nodebøger og et musicalmateriale.