Stilhedens gave

En beretning om den kristne retrætebevægelse i Skandinavien
Af
Boedal, 2018, Hæftet, 159 sider

I løbet af de seneste 50 år er en kristen retrætebevægelse vokset frem i Skandinavien. Grethe Livbjerg har været med næsten fra begyndelsen og var en af pionererne i dansk sammenhæng. I denne personlige beretning fortæller hun historien fra dengang "retræte" var et fremmedord, til i dag, hvor retræter er blevet noget almindeligt, men også noget meget forskelligt.

199,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Fokus i Stilhedens gave ligger på fremvæksten af den nye retrætebevægelse, de vigtige personer og steder i Danmark, Norge og Sverige. I bogens anden del skriver Grethe Livbjerg om retrætens fundament og pejler sig ind på det, der kendetegner den kristne retræte.
”For at kunne leve for Gud er det nødvendigt at leve med Gud. Med denne bog giver Grethe Livbjerg god vejledning om de stilhedens steder, der er en forudsætning for, at vi som mennesker kan leve sammen i solidaritet i stedet for rivalisering.”
- Peter Halldorf i bogens forord. 

Yderligere information ISBN: 9788793062269, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Boedal, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.