Stille nat over Amazonas - E-Bog

149,95 kr.
Stille nat over Amazonas - E-Bog – En beretning om shamanisme og kristendom
Eksistensen, 2014, E-bog, ePub, 250 sider
ISBN 978 87 7115 117 6

En rejse til Amazonas i en søgen efter den styrke og inspiration, der åbenbares i indianernes psykedeliske naturmedicin, ayahuasca, kommer til at vende op og ned på forfatterens medbragte forestillinger – om ham selv, om shamanismen og om at arbejde med psykiske traumer.

Stille nat over Amazonas er en psykedelisk rejsedagbog, en personlig introduktion til shipibo-shamanismen, et tværreligiøst bekendelsesskrift og et essay om psykoterapi, shamanisme og kristendom.

E-bog

Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Emneord
BiografiVandringDagbogEssayLogbog
Links

I sine refleksioner kommer forfatteren rundt om blandt andre Tolkien, Jung og Grundtvig for til sidst at ende ved spørgsmålet om, hvordan man som individ kan finde vej imellem en global selvudviklingskultur og den hjemlige religiøse arv.

Forfatteren har valgt at udgive bogen under pseudonymet Lars Neudorf.

Du har mulighed for at komme i kontakt med forfatteren via facebook.com/StilleNatOverAmazonas hvor han løbende vil dele indhold (lyd, billeder, video m.m.) fra sine rejser til Peru og svare på spørgsmål fra læsere og andre interesserede. Forfatteren kan også kontaktes på e-mail neudorf.lars(at)gmail.com

Mennesker og Tro: Shamanens øje

Se introfilm