Synspunktet for min Forfatter-Virksomhed / Den bevæbnede Neutralitet / Dømmer Selv! Til Selvprøvelse Samtiden anbefalet

Af
Gyldendal, 2019, Hæftet, 292 sider

Synspunktet for min Forfatter-Virksomhed / Den bevæbnede Neutralitet / Dømmer Selv! Til Selvprøvelse Samtiden anbefalet udgør 15. og sidste bind i paperback-genudgivelsen af Søren Kierkegaards værker.

199,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Søren Kierkegaard Forskningscenteret færdiggjorde i 2012 det enestående udgivelsesprojekt Søren Kierkegaards Skrifter i 55 bind, der omfatter hans samlede produktion. På grund af værkets omfang og høje samlede pris er udbredelsen forholdsvis beskeden, men takket være en generøs donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har Gyldendal fået mulighed for at udgive en billigudgave i 15 bind af Kierkegaards trykte værker. Billigudgaven er forsynet med sprog­lige kommentarer, der henvender sig til en bredere kreds af læsere. Den opgave er blevet udført af skrifternes hovedredaktør og billigudgavens udgiver, professor, dr. theol. h.c. Niels Jørgen Cappelørn. De to første bøger udkom i april 2015.


Yderligere information ISBN: 9788702177626, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Gyldendal, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.