Tanker til året - E-bog

179,95 kr.
Eksistensen, 2023, E-bog, ePub, 376 sider
ISBN 9788741010526

Tanker til året er et overflødighedshorn af tekster – en tekst til hver af årets dage. 36 forfattere har fordelt året imellem sig og har skrevet om det store og det små i vores fælles liv.

Links

De 36 forfattere, der står bag denne udgivelse, har hver fået en periode på 10-11 dage at udfolde sig på – én side til hver dag. De har skrevet anekdoter og historier, de har skrevet digte og salmer, de har skrevet om træer, bøger og betydningsfulde barndomsminder, de har skrevet om tekster og mennesker i Bibelen, de har skrevet om hverdag og højtid.

 

Bogen kan være med ved morgenbordet eller ved dagens ende.

 

Bogens forfattere

Adam Garff, Anders Vestergaard, Anne Birgitte Reiter, Anne-Sophie Olander, Dorte Lund Kappelgaard, Elof Westergaard, Gudmund Rask Pedersen, Hanne Jul Jakobsen, Hanne Marie Houkjær, Heidi Røn, Heiner Lützen Ank, Helle S. Søtrup, Henning Toft Bro, Jesper Hougaard Larsen, Jesper Stange, Julie Damlund, Jørgen Demant, Jørgen Kvist, Karsten Møller Hansen, Lars Gustav Lindstrøm Lindhardt, Lisbeth Smedegaard Andersen, Lotte Lyngby, Merete Bandak, Mette Kathrine Grosbøll, Mette Tikjøb Grymer, Ole Bjerglund Thomsen, Pernille Vigsø Bagge, Peter Birch, Peter Danielsen, Rikke Juul, Sara Nørholm, Signe Malene Berg, Steffen Ringgaard Andresen, Svende Grøn, Thomas Høg Nørager, Tine Illum


Omtale

”Tanker til året” er en dejlig udgivelse (...) Der er alt at vinde ved at skifte fem af dagens mange minutters skærmlæsning ud med en side fra ”Tanker til året” (...) Noget andet godt, som mange af skribenterne gør brug af, er henvisninger til at læse dybere (…) Den vil ligge godt på spisebordet, klar til at blive læst og brugt bid for bid gennem 2024 – og når året er slut, kan man give den videre, og en anden kan begynde forfra."

Kirke.dk

"Teksterne er meget forskellige og det beriger bogen og lægger op til, at læseren selv tænker nye tanker."

Kirkekultur.nu