Træd nye spor

299,95 kr.
Træd nye spor – - med Gud som coach
ProRex, 2013, Paperback, 344 sider
ISBN 9788770680752
I TRÆD NYE SPOR sætter Inge Merete Gross coaching ind i en kristen kontekst. Hun kombinerer moderne coachingteknikker med den gamle kristne tradition for åndelig vejledning. Inspiration er hentet fra såvel oldkirkens fædre som fra nyere tid.
Emneord
Selvhjælp

Bogen indeholder et coachingforløb på 12 sessioner med spørgsmål, eksempler og cases. Med forfatteren som guide vil du gennem dette forløb erfare, at Gud er virkelig, og at han vil og kan hjælpe dig til det, du dybest set længes efter.

Hvorfor vælge Gud som coach? Fordi du har brug for en kraft uden for dig selv for at det, du længes efter, skal blive til virkelighed. Kunne du gøre det selv, havde du gjort det for længst.

TRÆD NYE SPOR hjælper læseren til at komme i forbindelse med sin inderste stemme. Mere end det: den hjælper med at opbygge en praksis, hvor tid i stilhed bliver let tilgængelig og en ramme om vækst i livet med Gud.  

Inge Merete Gross er cand.theol og har en master i sjælesorg. Hun virker som psykoterapeut, åndelig vejleder og retræteleder. Foruden uddannelse fra danske universiteter, er hun uddannet fra Loyola Hall, England og Modum Bad, Norge.


Omtale
Det er en bog, der ikke bare skal læses; den skal bruges - så vil der blive trådt nye spor. Anna Christine Christensen, certificeret coach, BA(Hons)Comm.