Tro er ikke viden - E-bog

75,00 kr.
Tro er ikke viden - E-bog – Kristendommen ifølge … Niels Brunse
Eksistensen, 2020, E-bog, ePub, 92 sider
ISBN 9788741006802

I Eksistensens serie Kristendommen ifølge … får vi her Niels Brunses bud på hvordan den dimension af tilværelsen udfolder sig.

Flere bøger i serien Kristendommen ifølge ...

Links

I det almindelige liv vil Niels Brunse gerne kunne gå i kirke uden at skulle aflevere hovedet i våbenhuset. Han er døbt og konfirmeret som det sig hør og bør for en årgang ’49, men da flower powerbevægelsen bølgede ind over landet i tresserne meldte den unge gymnasieelev sig ud af folkekirken. Vi får indblik i hvordan det kulturkristne, frie liv uden tyngden af al det religiøse ragelse stille og roligt bragte ham tilbage på kirkekontoret 28 år senere for at melde sig ind igen.

Niels Brunse kalder sig i dag en art kristen kulturradikal, og gennem bogens 10 nedslag udfolder han hvordan og hvorfor.

Om serien
Kristendommen ifølge ... er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.


Omtale

Niels Brunse viser, at både tro og viden oplyser verden uden at være hinandens modsætninger, og giver generøst sin uforklarlige vished om Gud videre. Generøs ... et klart statement

- Weekendavisen

 

En bog, der med både positiv ydmyghed og kritisk fornuft taler om troen og om, hvad tro er. En god bog...smuk og gribende
★★★★

 

- Kristeligt Dagblad