Vejen, Sandheden og Livet - E-bog

Kristendommen ifølge...
Af
Eksistensen, 2020, E-bog, ePub, 120 sider

Læs uddrag af bogen her

For forfatter, mystiker og musiker Lars Muhl er kristendommen ikke afgrænset af institutioner, dogmer og historie. Hans tro er resultatet af både indre og ydre rejser, og folkekirken er blot et af mange steder, hvor spiritualiteten udfoldes.

75,00 kr.
75,00 kr.

Beskrivelse

Det var lillesøsterens død, der ledte den dengang niårige Lars Muhl ind i religiøsiteten. Den ulykkelige hændelse kaldte på svar og mening og blev åbningen til troens univers – med dens musik, ord, skikkelser og tanker. Troen har fulgt ham lige siden, og han skriver selv, at det meste af hans liv har været dedikeret til at finde vejen tilbage til der, hvor han kom fra, tilbage til det sted, han hører til.

Lars Muhls tro er uden institutionelle grænser og formelle sandheder, og den henter sin kraft både i Mellemøsten for 2000 år og i verden i dag.  
Den er spirituel i ordets sandeste betydning, men samtidig konkret og jordnær. Den er resultatet af intense studier og af religiøse oplevelser.


Yderligere information ISBN: 9788741007441, 1 udgave, 1 oplag, E-bog, ePub, Eksistensen, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.