Ventesorg - E-bog

115,00 kr.
Ventesorg - E-bog – At leve i uvished
Eksistensen, 2023, E-bog, ePub, 140 sider
ISBN 9788741009827

Ventesorg - at leve i uvished sætter fokus på den særlige typesorg og de svære følelser, der opstår, når man som pårørende venter på, at ens kære skal dø eller vende hjem. Til unge og voksne.

Links

En personlig fagbog om begrebet Ventesorg. Bogen henvender sig til enhver, der enten lever med et uhelbredeligt sygdomsramt menneske i sin nærhed eller venter på at en pårørende ”vender hjem”.

 

Forfatteren Birgitte Behrendt deler ud af egne erfaringer, og sammen med en psykolog beskriver hun de to typer ventesorg, der er mest udbredt. Det er den sorg, der melder sig, når en uhelbredelig diagnose stilles, eller når et menneske forsvinder, og man ikke ved, om vedkommende vender tilbage i live.

 Du bliver klædt på til at forstå den sorg, du oplever, og møder andre, der er kommet igennem deres ventesorg. Er du tæt på en, der lever med ventesorg, kan du også hente inspiration til, hvordan du bedst kan hjælpe.


Omtale

"Uanset om du er sygeplejerske, selv lever i ventesorg eller er pårørende til én, der lever i ventesorg, bør du læse bogen og kende begrebet. Det kan bidrage til at give en større forståelse (...) Bogen er nem at læse. Samtidig med, at den beskriver ventesorg teoretisk, er der også personlige fortællinger, som gør den meget læsevenlig, let forståelig og rørende (...) Der er gode råd til læseren om, hvordan man kan håndtere ventesorgen, både hvis man selv oplever den eller er pårørende til én, som lever i ventesorg."

Sygeplejersken Årgang 2023