Vinterblomster

Vinterblomster

At forandres i sorg
Af
Eksistensen, 2020, Hæftet, 104 sider

Læs uddrag af bogen her

Sognepræst Lise Trap øser af egen og andre sørgendes erfaringer, når hun tør pege på, at der midt i et liv med tab og sorg tillige kan spire lys og glæde frem.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

150,00 kr.

* Påkrævede felter

150,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Når Lise Trap skildrer erfaringer af, at der af kampen med at leve videre efter et tab, kan erfares en ny glæde og en dybere livsforståelse, er det virkeligheden, der er omdrejningspunktet.

Den virkelighed, der hverken skal insisteres frem eller instrumentaliseres, men som bare er. Der er hverken tale om et program eller en ideologi eller om en underminering af den konstante sorg og smerte, det kan afføde at miste et elsket menneske. Der er derimod tale om et blik på og en analyse af det faktum, at mennesker efter et stort tab ikke sjældent kan pege på værdifulde forandringer i tilværelsen. Forandringer, der kommer af den hårde kamp med at leve videre i en tilværelse, der ikke blev, som man håbede og troede.

Forfatteren dykker ned i den skyld og skam, der kan være forbundet med at erkende, at livet har noget godt at byde på, selv når det værste er sket. Og måske netop fordi det er sket. Hun udfolder de indsigter, der kan følge af kampen med at leve videre efter et dødsfald. Trap trækker på de mange mennesker, hun har talt med gennem sjælesorg og sorggrupper, når hun inviterer os indenfor i den svære, livgivende og livslange samtale, der tør fastholde glæden side om side med sorgen.


En nærværende og dyb lille bog, der på en rørende og usentimental måde går i dybden med sorgens virkelighed.
★★★★

- Kristeligt Dagblad

Yderligere information ISBN: 9788741007083, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.