Kristi opstandelse - ny udgave - E-bog

Sprog og virkelighed
Af
Eksistensen, 2016, E-bog, ePub, 196 sider

Læs uddrag af bogen her


Ny revideret udgave


På dansk foreligger nu i bogform en samlet eksegetisk og systematisk-teologisk fortolkning af budskabet om Kristi opstandelse.

E-bog


 


Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her


115,00 kr.
115,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Kristi opstandelse – sprog og virkelighed inddrager religionshistorisk materiale, som kaster tankevækkende nyt lys over opstandelsesfore-stillingerne på Jesu tid. Bogen leverer opklarende fortolkninger af de centrale nytestamentlige opstandelsestekster og udvikler i forlængelse af Paulus og Luther en ’legemets teologi’, der blandt andet forklarer, hvorfor Kristi opstandelse ikke kan tænkes uafhængig af kirken og dåben, nadveren og gudsbilledet. Og så indeholder bogen derudover en skarp kritik af en fysisk-biologisk opfattelse af opstandelsen.

Bogen henvender sig til alle med interesse for teologi, bibelfortolkning og den kristne tro.


en både sammenhængende og læseværdig fremstilling, der på overbevisende måde demonstrerer, hvordan et strengt fysikalistisk begreb om opstandelsen i grunden er en indsnævring af gudsbilledet

 Jens Bærentzen, Weekendavisen

en gennemarbejdet, dybt reflekterende og højst inspirerende fremstilling

Torsten Dam-Jensen, Den Korte Avis

Yderligere information ISBN: 9788741001432, 3 udgave, 1 oplag, E-bog, ePub, Eksistensen, 2016

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.